Top 5 activiteiten als je gaat overnachten in EuroParcs resort Zuiderzee

geplaatst in: Blog | 0

Heeft u de vakantie voor EuroParcs resort Zuiderzee al geboekt of twijfelt u nog? Genoeg redenen om zo snel mogelijk je spullen te pakken, want er is genoeg te doen! Zowel in als buiten het park. EuroParcs betekent plezier voor de hele familie. Kinderen zijn hier op het juist adres. Elke schoolvakantie staat er een animatieteam voor de kids klaar waarbij zij hun plezier aan kunnen opdoen. Wij zullen de leukste activiteiten delen.

Zwemdag

Een heerlijk ontspannen zwemdag, “kan dat?” horen wij u denken. Ja dat kan! Het EuroParcs resort Zuiderzee heeft een heerlijk zwembad, voor jong en oud. Voorzien van binnenzwembad met apart kleuter- en peuterbad waar ze kunnen spelen in het piratenschip. Voor de iets oudere kids is er een 40 meter lange glijbaan aanwezig. Volledig ontspannen kan in de heerlijke sauna, de whirlpool of het Turkse stoombad. 

Beleef de natuur in de Veluwe

De prachtige natuur van de veluwe is iets om met eigen ogen te beleven. Zo kan er gezwommen worden in het nabijgelegen veluwemeer of kunt u een van de dorpen bezoeken. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes. De fietsen zijn zelfs gratis te lenen op bepaalde plekken. Hoe vroeger u erbij bent, des te meer kans u heeft een hert te zien.

Dolfinarium Harderwijk

Het welbekende Nederlandse dolfinarium ligt op een steenworp afstand van het EuroParcs resort Zuiderzee. Met een kleine 20 minuten in de auto bent u op bestemming. Kijk uw ogen uit tijdens dit gezellige uitje. 

Vissen

Wellicht hebben de sportvissers hun uitrusting al bij zich want er zijn tal van plekken waar gevist kan worden! Ook voor de hobbyvissers bent u hier op het juiste adres. In de jachthaven kunt u onder begeleiding vertrekken om gezamenlijk op snoekbaarzen te vissen. 

Attractiepark Walibi

Voor de echte avonturiers die hun energie kwijt willen in het spectaculairste pretpark van Nederland: Walibi! Van achtbanen tot aan toffe thrill attracties. Als u nog nooit in Walibi bent geweest mag dit uitje zeker niet ontbreken. Kortom, er is binnen en buiten EuroParcs resort Zuiderzee genoeg te doen. Twijfel vooral niet als u nog moet boeken. Wij weten zeker dat iedereen zich zal vermaken.