Een touringcar huren, dit zijn drie voordelen!

geplaatst in: Blog | 0

Ben je van plan om op vakantie te gaan, maar twijfel je nog over welk vervoer je gaat gebruiken? Maak het jezelf gemakkelijk door een touringcar te huren. Een touringcar inzetten is een leuke en gezellige manier van reizen, wat geschikt is voor jong en oud. Lees hieronder drie voordelen van een touringcar huren en hoe dat het plannen van een vakantie makkelijker maakt. 

Voordeel 1: Door een touringcar te huren, hoef je minder te regelen

Een vakantie regelen is op zichzelf al veel werk, laat staan als je met een groep gaat. Niet iedereen die een auto bezit wilt voor een vakantie daar gebruik van maken.  Wat doe je dan? Daarnaast dien je vooraf checken of er voldoende parkeerplekken zijn en hoeveel parkeerkosten dit met zich meebrengt. Met het huren van een touringcar, neem je al deze zorgen weg! Je wordt door een ervaren chauffeur veilig naar je bestemming afgezet en opgehaald. Geen stress meer over het uitstippelen van de route of het betalen van parkeerkosten. Er wacht alleen nog een gezellige reis met zijn allen. 

Voordeel 2: Reis met gemak door een touringcar te huren 

Je zult zorgeloos reizen in een touringcar. Je hebt meer vrijheid om je te bewegen en ook meer beenruimte. Touringcars zijn voorzien van een televisie, koffiezetmachine, koelkast en gratis WIFI. Onderweg een drankje doen en gezellig praten met je tour genoten of achterover leunen en een dutje doen? Dat kan allemaal, want jij hebt geen verplichting meer om te rijden terwijl de rest aan het genieten is.

Voordeel 3: Een touringcar huren bespaart je vakantiekosten

“Het huren van een touringcar is duur!” Er is niets minder waar. Zie het zo, als je met meerdere mensen reist, is het huren van een bus goedkoper dan dat iedereen met eigen auto of trein komt. Het is ook zeker goedkoper dan een Uber. Stel je voor dat een touringcar met chauffeur 

€ 269,- kost en je reist met 15 mensen. Per persoon betaal je dan maar € 17,93. Wanneer je een touringcar huurt, zal je zien dat het de moeite waard is en dat je snel goedkoper uit bent dan een reis met de trein, auto of vliegtuig.