Met deze drie tips zal een touringcar huren je  gemakkelijker af gaan!

geplaatst in: Blog | 0

Een touringcar huren doe je niet elke dag, dat is volkomen begrijpelijk. Dat is natuurlijk ook niet nodig. Maar wanneer je er eentje moet inhuren, is het wel zo handig als het in één keer goed gaat. Hieronder lees je drie handige tips om het huren van een touringcar gemakkelijker te laten gaan.

Tip #1: En touringcar huren doe je door eerst jouw wensen op een rijtje te zetten

Leuk, je bent van plan om een touringcar te huren, maar waarvoor? Voor hoeveel personen? Is het alleen voor de heenreis of de terugreis? Welke voorzieningen dienen er in de bus aanwezig te zijn? Daar dient natuurlijk over nagedacht te worden. Ook is het belangrijk om bij de verhuurbedrijven na te gaan hoe het zit met het aantal vrije kilometers, hoeveel je betaalt per extra gereden kilometer, of het inclusief of exclusief BTW is en of er eventueel verzekeringen bij komen kijken. Aan de hand van het doel waarvoor je een touringcar wilt huren en het antwoord op bovenstaande vragen, kun je heel makkelijk een keuze maken wat voor touringcar je kunt huren.

Tip #2: Een touringcar huren doe je dichtbij

Ben je van plan om op vakantie te gaan en wil je kosten besparen? Huur dan een touringcar bij een touringcarbedrijf binnen een straal van 50km van jouw vertrekplaats. Dit zal ervoor zorgen dat je minder tot geen voorrijkosten hoeft te betalen. Het zit namelijk zo, wanneer je een touringcar in een andere regio huurt, moeten ze nog naar jouw opgegeven adres toe komen. Door een touringcar te huren in jouw omgeving of vertrekplaats heb je dat kostenplaatje niet meer. 

Tip #3: Een touringcar huren doe je op tijd! 

Weet je dat je over drie of zes maanden een touringcar nodig hebt? Wacht dan niet tot het laatste moment om te gaan oriënteren, vraag zo snel mogelijk offertes aan bij verschillende touringcarbedrijven. Doe je dit niet op tijd? Dan kan het voorkomen dat de touringcar die jij wil huren is volgeboekt, wat kan resulteren in meer kosten. Wanneer je vroegtijdig offertes voor een touringcar aanvraagt, kun je prijzen vergelijken en creëer je rust in jouw hoofd.