Verre vakantie, kom maar op!

geplaatst in: Blog | 0

De zomervakantie mag weer gepland worden en het gedagdroom over cocktails op het strand of het struinen door steegjes van de oude stad kan weer beginnen. Aan deze fantastische ervaringen zit dan wel een prijskaartje, een duur prijskaartje. Vaak zijn de vakanties – vooral de verre vakanties- erg duur en vereisen ze een jaar lang hard sparen. Dan nog is het vaak onzeker of het wel haalbaar is en dat u niet zonder geld komt te zitten zesduizend kilometer hiervandaan. Er zijn manieren om makkelijk geld te besparen die dit soort zorgen weg kunnen nemen en een van de voornaamste daarvan is besparen op de energierekening.

Tips om te besparen op energie

Bij energie besparen denkt u al gauw aan de lampen uitlaten of zorgen dat er weinig open staat op het moment dat de kachel brand. Dit zijn allemaal goede handelingen om een keer op te letten, maar er is nog een betere manier om te besparen op energie. Dit zit hem niet alleen in het zuiniger omgaan met de energie – wat wij natuurlijk aanmoedigen -, maar het zit hem in de prijs die u betaalt aan de energieleverancier voor de energie die u afneemt.

Energieleveranciers met laagste tarieven

De leveranciers van energie zijn erg bezig met klantenwerving, maar zijn weinig bezig met het behouden van oude klanten. Dit manifesteert zich in het feit dat nieuwe energiecontracten vaak met hoge kortingen en welkom bonussen worden aangeboden, terwijl het contract van de oude klanten maar duurder blijft worden. Deze hoge korting worden door de leverancier verschaft omdat ze hiermee bovenaan in een de energievergelijkers komen te staan. Dit is voor hun de beste en makkelijkste manier om nieuwe klanten te werven. Nu kunt u trouw blijven aan een oude leverancier of uw voordeel nemen van de hoge kortingen die u eenmalig worden aangeboden.

Stap over en begin met besparen

Met Easyswitch kunt u met een paar drukken op de knop alle aanbieders van energie vergelijken. Als u de beste deal voor u heeft gevonden bent u nog maar een paar stappen verwijdert van de overstap. Overstappen energie is een fluitje van een cent. In de tijd dat uw koffie klaar wordt gemaakt heeft u een goede vergelijking gemaakt en bent u overgestapt naar de beste leverancier voor u. Als u dit elk jaar opnieuw doet houdt u een leuk bedrag over dat uitstekend gebruikt kan worden voor de vakantie waar u als zo lang naar uitkijkt!